Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Oberta la convocatòria per participar en el projecte SWITCH per reduir el tràfic als nuclis urbans
Objectiu

SWITCH és un projecte finançat per la Comissió Europea que té per objectiu reduir el tràfic a les ciutats substituint l’ús del cotxe per bicicletes o caminant. El projecte va començar a ser implementat fa dos anys dissenyant plans personalitzats de trajectes a 5 ciutats europees. Mitjançant la promoció dels beneficis per a la salut i el medi ambient el projecte ha modificat la rutina dels usuaris a l’hora de realitzar trajectes curts.

Durant aquesta primera fase de treball SWITCH va servir per elaborar una metodologia pràctica i transferible a altres centres urbans basats en campanyes de mobilitat i salut o ús de noves tecnologies.

Activitats a desenvolupar

Fins a 20 ciutats es podran beneficiar ara de les conclusions de la primera part del projecte. SWITCH obre ara el període de convocatòries per ajudar a altres ciutats a gestionar les seves pròpies campanyes de mobilitat per reduir les emissions de CO2.

Les ciutats seleccionades atendran i participaran a dos workshops amb experts en projectes pioners realitzats a altres ciutats, a més de participar en els programes de SWITCH en marxa a altres indrets.

Tipus de destinataris o socis
Data límit de presentació proposta30-01-2015

Els interessats hauran d’emplenar el formulari on-line abans del 30 de Gener

Organisme responsable

Silke Frank - s.frank@rupprecht-consult.eu
Isabelle Maurizi - imaurizi@polisnetwork.eu

WebEnllaç web (http://www.switchtravel.eu/#!city-partners/cjg9) - s.frankrupprecht-consult.eu
Elaborat per13-01-2015

Brussel·les

Beatriz Marín
Consultora de Transport


transportcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir