Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Convocatòria europea - Programa
Premi Regió Emprenedora Europea 2019

OBJECTIU

L'objectiu d'aquesta iniciativa és doble:
- contribuir a l'aplicació de l'Small Business Act (SBA) en associació, i
- demostrar l'òptim ús dels fons de la UE i d'altres fons públics orientats al desenvolupament d'una política empresarial a la regió.

ACTIVITATS A DESENVOLUPAR

El premi REE anima els legisladors i a les parts interessades a desenvolupar conjuntament estratègies per a l'aplicació dels principis de la SBA, tals com "establir un marc en el qual els empresaris puguin prosperar", "pensar primer a petita escala", "fer a les administracions públiques permeables a les necessitats de les pimes "i" ajudar les pimes a beneficiar-se del creixement dels mercats ".
TIPUS DE DESTINATARIS O SOCIS

Obert a tots aquells territoris de la UE de nivell subestatal que assumeixin competències d'àmbit polític amb capacitat per portar a la pràctica una visió emprenedora de conjunt, independentment de la grandària, riquesa o competències específiques del territori, independentment de si aquest té o no competències legislatives .
DATA LÍMIT DE PRESENTACIÓ PROPOSTA

17-04-2018
ORGANISME RESPONSABLE

Comitè Europeu de les Regions 
eer-cdr@cor.europa.eu
WEB

http://cor.europa.eu/en/takepart/eer/Pages/eer.aspx
IMPORT MÀXIM DE PROJECTES I TAXA FINANÇAMENT
ELABORAT PER

24-01-2018

Kristiyana Stancheva
Brussel·les


enterprise@cbalears.eu

Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant