Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de propostes 2017 - Economia Blau Sostenible EASME / EMFF / 2017 / 1.2.1.12

OBJECTIU

Accelerar l'aplicació de la Política Marítima Integrada i el desplegament de l'economia blava a Europa i la Mediterrània, així com contribuir a la implementació de la Comunicació conjunta sobre la governança internacional dels oceans.

ACTIVITATS A DESENVOLUPAR

Depenent de la línea d'acció, les activitats han de donar suport a projectes basats en tecnologies innovadores, reciclatge de escombraries marines, desenvolupar l'economia blava a la Mediterrània mitjançant la cooperació o projectes centrats en la restauració d'ecosistemes marins.  


TIPUS DE DESTINATARIS O SOCIS

Obert als òrgans o instituts amb estatut legal establert a la Unió Europea
DATA LÍMIT DE PRESENTACIÓ PROPOSTA

08-02-2018
ORGANISME RESPONSABLE

Comissió Europea
WEB

https://ec.europa.eu/easme/en/sustainable-blue-economy
IMPORT MÀXIM DE PROJECTES I TAXA FINANÇAMENT

Pressupost global: 14,50 Milions d'euros
ELABORAT PER

30-10-2017

Kristiyana Stancheva
Brussel·les


environment@cbalears.eu

Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant