Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Programa COSME: Aliances Estratègiques Europees de Clúster per a inversions d'especialització intel·ligent
Objectiu

Aquesta convocatòria vol potenciar la creació de xarxes de cooperació regional per impulsar la competitivitat industrial a través de les petites i mitjanes empreses. Les PIMES seran les encarregades d'interaccionar amb els centres tecnològics del clúster per generar accions conjuntes i projectes d'inversió en àrees prioritàries d'especialització intel·ligent comú, vinculat a la modernització industrial i per ajudar a millorar el seu entorn empresarial.

Activitats a desenvolupar

Crear associacions de clústers que tenguin una visió europea. Aquests han d'identificar les oportunitats de col·laboració i inversió i elaborant un full de ruta d'aquestes activitats conjuntes. 

Dur a terme activitats conjuntes per tal de mobilitzar la col·laboració interregional i les inversions dels actors industrials, en particular de les PIMES.

Tipus de destinataris o socis

Cústers i PIMES del camp industrial i tecnològic

Data límit de presentació proposta08-03-2018
Organisme responsable

Comissió Europea

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/cosme/calls/cos-clustpartns-2017-3-02.html#c,topics=callIdentifier/t/COS-CLUSTPARTNS-2017-3-02/1/1/1/default-group&callStatus/t/Forthcoming/1/1/0/default-group&callStatus/t/Open/1/1/0/default-group&callStatus/t/Clo)
Import màxim de projectes i taxa finançament

Pressupost global: 2.800.000 euros.
La subvenció màxima per projecte és de 350.000 euros.

Elaborat per 09-02-2018

Joan Carles Munar
Brussel·les


energycbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir