Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Premi a la Capital Europea de la Innovació
Objectiu

L'objectiu d'otorgar aquest premi és reconeixer a les ciutats que estan fent el màxim esforç per promoure la innovació a les seves comunitats i, en particular, aquelles que contribueixen a l'obertura d'ecosistemes d'innovació, que involucren als ciutadans en la governança i la presa de decisions, i que utilitzen la innovació per millorar la resiliència i la sostenibilitat de les seves ciutats.

Activitats a desenvolupar

Mostrar innovació avançada, donar suport als desenvolupaments empresarials i millorar la vida dels ciutadans.

Tipus de destinataris o socis

El concurs està obert a les ciutats:

- Executant programes i iniciatives innovadores iniciades després de l'1 de gener de 2017 i que encara no han rebut premis monetaris de la UE
- Amb més de 100 000 habitants (en els països on no hi ha cap ciutat amb més de 100 000 habitants, la ciutat més gran és elegible)
- Des d'un Estat membre de la UE o un país associat a Horitzó 2020, el programa de recerca i innovació de la UE.

Data límit de presentació proposta21-06-2018
Organisme responsable

Comissió Europea
RTD-I-CAPITAL@ec.europa.eu

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/research/prizes/icapital/index.cfm)
Import màxim de projectes i taxa finançament

La propera Capital Europea d'Innovació rebrà 1 milió d'euros per augmentar les seves activitats d'innovació. Les altres cinc ciutats amb el rànquing final més alt es nomenaran Runners-Up i rebran 100.000 € cadascuna.

Elaborat per 24-01-2018

Kristiyana Stancheva
Brussel·les


Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir