Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Premi Regió Emprenedora Europea 2019
Objectiu

L'objectiu d'aquesta iniciativa és doble:
- contribuir a l'aplicació de l'Small Business Act (SBA) en associació, i
- demostrar l'òptim ús dels fons de la UE i d'altres fons públics orientats al desenvolupament d'una política empresarial a la regió.

Activitats a desenvolupar

El premi REE anima els legisladors i a les parts interessades a desenvolupar conjuntament estratègies per a l'aplicació dels principis de la SBA, tals com "establir un marc en el qual els empresaris puguin prosperar", "pensar primer a petita escala", "fer a les administracions públiques permeables a les necessitats de les pimes "i" ajudar les pimes a beneficiar-se del creixement dels mercats ".

Tipus de destinataris o socis

Obert a tots aquells territoris de la UE de nivell subestatal que assumeixin competències d'àmbit polític amb capacitat per portar a la pràctica una visió emprenedora de conjunt, independentment de la grandària, riquesa o competències específiques del territori, independentment de si aquest té o no competències legislatives .

Data límit de presentació proposta17-04-2018

Cerimònia de lliurament del premi REE 2019: 4 y 5 de juliol de 2018

Organisme responsable

Comitè Europeu de les Regions 
eer-cdr@cor.europa.eu

WebEnllaç web (http://cor.europa.eu/en/takepart/eer/Pages/eer.aspx)
Import màxim de projectes i taxa finançament
Elaborat per 24-01-2018

Kristiyana Stancheva
Brussel·les


enterprisecbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir