Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria del Programa Europa Creativa. Subprograma MEDIA per a cooproduccions internacionals
Objectiu

Incrementar la capacitat dels operadors audiovisuals per realitzar obresa audiovisuals europees que puguin ciricular a la Unió Europea i fora d'ella. D'aquesta manera es facilitaran les coproduccions europees i internacionals, també a la televisió.


Activitats a desenvolupar

Seran accions subvencionables les d'un fons de coproducció amb prestació de suport financer a tercers qualificats per projectes admissibles que s'ajustin als criteris següents:

-Produccions de llargmetratge, pel·lícules d'animació i documentals, d'una durada mínima de 60 minuts i destinats al cinema.

-Aplicació de l'estratègia concreta de distribució per a millorar la circulació de les obres que rebin suport. La pel·lícula es distribuirà en tres o més territoris, dels quals un, com a mínim, serà participant en el subprograma MEDIA i un altre participant en un tercer país.

Tipus de destinataris o socis

Qualsevol tipus d'organització

Data límit de presentació proposta06-03-2018
Organisme responsable

Comissió Europea, EACEA-MEDIA-COPROD-FUNDS@ec.europa.eueacea-helpdesk@ec.europa.eu 

WebEnllaç web (https://eacea.ec.europa.eu/creative-europe/funding/international-coproduction-funds-2018_en)
Import màxim de projectes i taxa finançament

1,5 milions d'euros de pressupost global

Elaborat per 10-01-2018

Joan Carles Munar


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir