Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de COSME 2017 - Asociacions de Clúster Estratègics Europeus per Inversions en Especialització Intel·ligent
Objectiu

Objectiu general

Impulsar la competitivitat industrial i la inversió a la UE mitjançant la cooperació i la creació de xarxes transregionals mitjançant el suport a l'establiment d'Aliances Estratègiques Europees de Clústers per a inversions en especialització intel·ligent. 

Objectiu específic

Fomentar la col·laboració d'empreses, especialment PIMES, així com la seva interacció amb centres tecnològics tant dins del clúster com a través de sitges regionals i sectorials per generar accions conjuntes i projectes d'inversió en àrees prioritàries d'especialització intel·ligent comú vinculat a la modernització industrial i per ajudar a millorar el seu entorn empresarial. 


Activitats a desenvolupar

Les activitats proposades han d'enfocar-se en les fases preparatòries, d'implementació i d'inversió de possibles projectes conjunts d'innovació i inversió. Aquests hauran de comprendre des d'estratègies i mapeig, activitats d'aparellament entre socis i els seus PIMES, facilitant demostracions i projectes pilot, ajudant a donar forma a propostes de projectes de negocis conjunts en propostes viables i finançables per a inversions, oferint suport d'acceleració i ajuda per exhibir resultats. Tots ells han de ser recolzats per activitats de difusió i sostenibilitat.

Tipus de destinataris o socis

Obert per a qualsevol entitat legalment constituïda i localitzada en la Unió Europea

Data límit de presentació proposta08-03-2018
Organisme responsable

Comissió Europea

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/cosme/calls/cos-clustpartns-2017-3-02.html#c,topics=callIdentifier/t/COS-CLUSTPARTNS-2017-3-02/1/1/1/default-group&callStatus/t/Forthcoming/1/1/0/default-group&callStatus/t/Open/1/1/0/default-group&callStatus/t/Clo)
Import màxim de projectes i taxa finançament

2,8 M €

Elaborat per 15-12-2017

Kristiyana Stancheva
Brussel·les


enterprisecbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir