Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de propostes 2017 - H2020 - Renaixement rural
Objectiu

- Millorar el potencial natural, social, cultural i econòmic de les àrees rurals i donar suport a la coherència de les polítiques.
- Impulsar el desenvolupament econòmic, els serveis dels ecosistemes i la innovació empresarial.

Activitats a desenvolupar

Construir estratègies de diversificació i modernització, millorant els models de governança, donant suport a cadenes de valor innovadores d'aliments i cadenes de valor no alimentàries, i capitalitzant els actius locals, inclòs el capital humà natural i cultural.

Renovar les polítiques rellevants que tracten amb les àrees rurals i les seves eines de suport analític.

Desenvolupar sinergies entre els principals sectors econòmics de les zones rurals, enfortir el desenvolupament sostenible de cadenes alimentàries i no alimentàries fent ús dels actius territorials, donar suport al desenvolupament de l'economia circular a les zones rurals, desenvolupar un enfocament integral cap a la digitalització com a facilitador de les economies rurals, millorar els sistemes de coneixement i innovació agrícoles a Europa per tal d'impulsar la innovació i el lliurament de l'Associació Europea per a la innovació "Productivitat i Sostenibilitat Agrícola (anomenada EIP-AGRI).

Tipus de destinataris o socis

Entitats legalment constituïdes i localitzades en la Unió Europea

Data límit de presentació proposta13-02-2018

Depenent del tema seleccionat, altres dates límit són: 
- 11 de setembre de 2018
- 23 de gener de 2019
- 04 de setembre de 2019

Organisme responsable

Comissió Europea

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/h2020/calls/h2020-rur-2018-2020.html#c,topics=callIdentifier/t/H2020-RUR-2018-2020/1/1/1/default-group&callStatus/t/Forthcoming/1/1/0/default-group&callStatus/t/Open/1/1/0/default-group&callStatus/t/Closed/1/1/0/de)
Import màxim de projectes i taxa finançament

Pressupost global: 86,43 Millions d'euros

Elaborat per 31-10-2017

Kristiyana Stancheva
Brussel·les


researchcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir