Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria del Programa EaSI sobre activitats de sensibilització en l'àmbit de les capacitats per adults, VP/2017/011
Objectiu

La Comissió Europea llança una convocatòria sota el Programa europeu per a l'Ocupació i la Innovació Social (Easi)``Vies de millora de les capacitats: noves oportunitats per als adults´´ amb la finalitat, en termes generals de donar suport a la implementació de la Recomanació del Consell relativa a itineraris de millora de les capacitats i noves oportunitats per adults.
Els objectius específics d'aquesta convocatòria són:

-  Ajudar a un Estat membre a preparar el terreny per a l’aplicació de la Recomanació del Consell sobre `` Vies de millora de les capacitats´´

-  Ajudar a un Estat membre a promoure l’adopció de disposicions sostenibles per a l’aplicació de la Recomanació del Consell relativa a les Vies de millora de les capacitats.

Activitats a desenvolupar

- Accions dirigides a mapear i revisar eines i pràctiques eficaces, i, si aquestes pràctiques ja existeixen, investigar formes d'augmentar la coherència i coordinació entre elles.
- El mapeo de la població que pugui ser elegible per rebre ajuda d'acord amb la Recomanació del Consell sobre '' Vies de millora de l'educació´´.
- La definició de grups prioritaris d'adults per ser elegibles per rebre suport d'acord amb les mesures nacionals d'aplicació, les seves característiques i necessitats específiques basades en el mapa anterior.
- La identificació de les mesures específiques necessàries per donar suport als grups prioritaris definits i els mitjans financers per posar-los en pràctica.
- Activitats de divulgació, intercanvi d’informació i comunicación (per exemple, conferències, seminaris, activitats de capacitació) dirigides a sensibilitzar a les parts interessades pertinents
- Activitats de creació de capacitat per donar suport, mobilitzar i involucrar a les parts interessades

Tipus de destinataris o socis

Entitats legals establertes en Estats membres europeus, Islàndia i Noruega, Albània, la república de Macedònia, Montenegro, Sèrbia i Turquia.

Data límit de presentació proposta30-06-2017
Organisme responsable

Comissió Europea
Direcció General d'Ocupació, Assumptes Socials i Inclusió
empl-vp-2017-011@ec.europa.eu 

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=629&langId=en&callId=515&furtherCalls=yes)
Import màxim de projectes i taxa finançament

El pressupost màxim per al cofinançament de projectes sota aquesta convocatporia és de 1 000 000 €.

Elaborat per 08-05-2017

Ruth Vazquez


Brussel·les 


Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir