Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de propostes Programa Horizon 2020. Millorar l'accés de les PIME innovadores a formes alternatives de finançament
Objectiu

-Aparició, creixement d'opcions i formes alternatives de finançament a la disposició de les PIME innovadores dels Estats Membres i Països Associats. 

-Major cooperació entre els diferents proveïdors de finançament amb la finalitat d'aglutinar les estructures de finançament comunitàries, nacionals i regionals existents dirigides a les PIME innovadores.

Activitats a desenvolupar

-Desenvolupar una estratègia de creació de capacitats i un pla d'aplicació conseqüent que utilitzi tècniques (adaptades tant per a dones com per a homes), tals com a campanyes de sensibilització, "coaching", tallers, cursos, materials de capacitació (en particular a través de les xarxes socials) així com transferència del coneixement de millors pràctiques.
-Validar el pla d'aplicació per part de les parts interessades, incloses les PIME innovadores, els proveïdors de finançament alternatiu i les autoritats públiques.
-Executar el pla d'implementació.
-Revisar l'impacte del pla d'implementació i possiblement adaptar l'esquema a la llum de l'experiència.

Tipus de destinataris o socis

Entitats legalment establertes a qualsevol dels Estats Membres de la UE.

Data límit de presentació proposta07-09-2017
Organisme responsable

Direcció general de Recerca. Comissió Europea

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/h2020/calls/h2020-altfi-2017.html#c,topics=callIdentifier/t/H2020-ALTFI-2017/1/1/1/default-group&callStatus/t/Forthcoming/1/1/0/default-group&callStatus/t/Open/1/1/0/default-group&callStatus/t/Closed/1/1/0/default-)
Import màxim de projectes i taxa finançament

2,5 milions d'euros

Elaborat per 25-04-2017

Carlos Cañellas Bonet
Brussel-les


enterprisecbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir