Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de Cooperació entre les autoritats responsables de l'aplicació de la legislació de protecció del consumidor, CONS-CPC-JA-2017
Objectiu

La Comissió Europea llança una convocatòria sota el Programa de Consumidors amb la finalitat de promoure accions conjuntes entre autoritats nacionals responsables de l'aplicació de la legislació de protecció al consumidor. Aquestes accions conjuntes haurien d'abastar un o més aspectes de les següents activitats administratives transfrontereres relacionades amb l'esforç de le capacitats d'aplicació transfronterera en els Estats membres (països de la AELC/EEE):
- Preparar mesures per a la modernització del funcionament del Reglament CPC i, en particular, la millora de l'eficàcia de la xarxa respecte a la reunió d'alertes i la posada en comú dels plans d'aplicació i priorització; treballar amb representants de distints grups interessats i associacions de consumidors i associacions empresarials.
- Combatre de forma eficaç les infraccions en el comerç electrònic, requereix més inversió en les capacitats d'aplicació electrònica en els Estats membres (per exemple, en el cas dels laboratoris d'investigació en internet).

Activitats a desenvolupar

- Recopilació i anàlisi d'informació 
- Tallers de cooperació o de formació per a diferents autoritats i interessats
- Estudis
- Anàlisi i assistència jurídica
- Suport a consultoria i inversió en hardware i software per investigacions en internet; i despeses operatives per donar suport a la vigilància coordinada
- Mesures d'execució (incloses les proves de compra)  

Tipus de destinataris o socis

Autoritats d'acord amb l'article 7 del Programa de Consumidors 2014-2020 o entitat sense ànima de lucre designada expressament per les autoritats. 

Data límit de presentació proposta12-09-2017
Organisme responsable

Comissió Europea
Agencia Executiva de Consumidors, Salut, Agricultura i Alimentació.
CHAFEA-CP-CALLS@ec.europa.eu

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/cp/topics/cons-cpc-ja-2017.html)
Import màxim de projectes i taxa finançament

El pressupost total és d'1M€.

Elaborat per 02-05-2017

Ruth Vazquez


Brussel·les 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir