Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de propostes 2017- Exercicis del mecanisme de protecció civil de la Unió UCPM-2017-EX-AG
Objectiu

La Comissió Europea llança una convocatòria sota el Mecanisme de Protecció Civil de la Unió amb la finalitat de millorar la preparació i la resposta de la protecció civil a tot tipus de desastres, incloent-hi la contaminació marina i els desastres químics, biològics, radiològics, nuclears (CBRN), així com catàstrofes i desastres combinats que afecten simultàniament a distints països (dins o fora dels Estats participants en el Mecanisme) proporcionant un entorn de proves de concepte i procediments operacionals establerts i/o nous del Mecanisme i una oportunitat d'aprenentatge per a tots els agents implicats en les intervencions d'assistència de protecció civil en el marc del Mecanisme.

Activitats a desenvolupar

Planificar, realitzar i avaluar exercicis amb escenaris simulant la situació i condicions de tot tipus de desastres per a l'activació del Mecanisme, incloent-hi la contaminació marina i els desastres CBRN, així com desastres combinats que afecten simultàniament a distints països (dins o fora dels països Participants en el Mecanisme). Els plans per als exercicis també han de tenir en compte els resultats de les avaluacions d'exercicis anteriors, així com les lliçons apreses de les accions de protecció civil. També han de tenir-se en compte les necessitats dels grups vulnerables, incloses les persones amb discapacitat.
Els exercicis poden ser exercicis d'escala completa, exercicis de pals de comando amb desplegament limitat i exercicis de taula. Una combinació de dos o tres tipus d'aquests conceptes d'exercici es considera una fortalesa

Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Entitats públicas o privades, o organitzacions internacionals establertes en qualsevol dels 34 països participants al Mecanisme.

Data límit de presentació proposta07-06-2017
Organisme responsable

Comissió Europea
Direcció General per la Protecció Civil Europea i Operacions d'Ajuda Humanitària
ECHO-CIVIL-PROTECTION-CALLS@ec.europa.eu

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/ucpm/calls/ucpm-2017-ex-ag.html#c,topics=callIdentifier/t/UCPM-2017-EX-AG/1/1/1/default-group&callStatus/t/Forthcoming/1/1/0/default-group&callStatus/t/Open/1/1/0/default-group&callStatus/t/Closed/1/1/0/default-gro)
Import màxim de projectes i taxa finançament

Hi ha un pressupost total de 4.900.000 EUR. 

Elaborat per 03-04-2017

Ruth Vazquez


Brussel·les 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir