Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de propostes per a la millora de la cooperació administrativa i accés a la informació mitjançant el desplaçament de treballadors (VP/2017/003)
Objectiu

La present convocatòria de propostes, en el marc del programa EaSi 2017, té com a objectiu:

  • - Promoure cooperació transnacional entre les autoritats públiques i grups d’interès, incloent-hi la promoció i l’ús de Sistema d’Informació del Mercat Intern (IMI, de les seves sigles en anglès) i compartint experiències i millors pràctiques a aquest respecte.
  • - Incrementar l’accessibilitat, transparència o qualitat de la informació pel que fa als termes i condicions de l’ocupació i de les pràctiques existents en els Estats membres per a monitorar i fer complir les provisions de la Directiva de desplaçament dels treballadors.
  • - Promoure els testimonis justificatius a través de la recol·lecció i avaluació de les dades originals, anàlisis i informació especifica del procés de desplaçament, incloent-hi també la col·laboració entre les Universitats entre diverses disciplines, Centres de recerca, Instituts i grups d’interès.
Activitats a desenvolupar
  • Cooperació: desenvolupar intercanvis nous i millorar els existents, avaluació per homòlegs i/o programes de formació  entre els funcionaris de les autoritats competents públiques i/o entre els socis socials rellevants i els grups d’interès en els contexts de monitoratge del compliment i execució de les normes aplicables en relació als treballadors desplaçats, incloent-hi les cadenes de subcontractació, i /o de la cooperació administrativa i assistència mútua;
  • Informació: desenvolupament i modernització de les plataformes en línia per a la recopilació i disseminació de la informació de qualitat, fàcil de fer servir i específica orientada als treballadors;
  • Coneixement: desenvolupament de projectes de recerca conjunta en diferents dimensions del desplaçament de treballadors en el context de provisions de serveis transaccionals i disseminació de resultats.
Tipus de destinataris o socis

Entitats legalment establertes a qualsevol dels Estats membres de la Unió Europea.

Data límit de presentació proposta09-06-2017
Organisme responsable

Direcció General d'ocupació, afers socials i igualtat d'oportunitats.

empl-vp-2017-003@ec.europa.eu

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=629&langId=en&callId=508&furtherCalls=yes)
Import màxim de projectes i taxa finançament

2,70 milions d’euros

Elaborat per 13-03-2017

Brussel·les

Maria Estela 


enterprisecbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir