Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria 2ª edició del Programa Experts Nacionals en Formació Professional.
Objectiu

El Programa de la Comissió Europea d'Experts Nacionals en Formació Professional (ENFP) està dirigit a empleats públics de les administracions dels Estats Membres que desenvolupen la seva activitat professional en àmbits de competència relacionats amb l'administració europea.
El Programa consisteix a realitzar una estada en una unitat de la Comissió durant un període d'entre 3 i 5 mesos.
La finalitat d'aquest iniciativa és que els empleats públics dels Estats Membres coneguin els mètodes de treball i les polítiques de la Comissió oferint-los al mateix temps la possibilitat de treballar en un entorn multicultural i multilingüe i, finalment, que posin en pràctica els coneixements adquirits en els seus respectius àmbits de competència quan tornin a la seva administració d'origen. 

Activitats a desenvolupar

Es port consultar la Convocatòria en castellà. Especialment, cal llegir atentament els requisits per participar al programa i la documentació a adjuntar amb la sol·licitud. 
Durada de l'estànda: entre 3 i 5 mesos (6 si és a un gabinet d'un comissari) 
Nombre de places: 15

 

Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Empleats Públics de les Administracions Públiques

Data límit de presentació proposta12-03-2017
Organisme responsable

Comissió Europea
Direcció General de Recursos Humans i Seguretat (DG HR)
tramitacionend@ue.maec.es 

WebEnllaç web (http://www.exteriores.gob.es/RepresentacionesPermanentes/EspanaUE/es/TrabajarenUE/Paginas/Expertos%20Nacionales/ENFP---Convocatorias.aspx)
Import màxim de projectes i taxa finançament
Elaborat per 16-02-2017

Ruth Vazquez


Brussel·les 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir