Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Tercerca convocatòria de propostes AL-INVEST 5.0
Objectiu

L'objectiu d'aquesta convocatòria és executar projectes per a impulsar la vinculació empresarial, la millora de la productivitat i l'increment de les capacitats de les organitzacions empresarials de la regió. Costa Rica, Hondures, Mèxic i Panamà són els països prioritaris en aquesta tercera Convocatòria (ja que varen ser els que menys projectes seleccionats tingueren en les anteriors dues convocatòries).

Activitats a desenvolupar

Un valor afegit a l'hora de seleccionar els projectes serà l'apoderament de les dones, les iniciatives que promouen l'intercanvi entre Llatinoamèrica i Europa i les que inclouen un enfocament de cura i respecte cap al medi ambient.

Tipus de destinataris o socis

Organitzacions sense ànim de lucre que impulsin la productivitat micro, petita i mitjana de les empreses (Mipimes) de 18 països de Llatinoamèrica.

Data límit de presentació proposta06-03-2017
Organisme responsable
WebEnllaç web (http://www.alinvest5.org/AI5/publico/convocatoria?codigo_referencia=3/2017)
Import màxim de projectes i taxa finançament

200 mil euros

Elaborat per 13-02-2017

Brussel·les

Maria Estela 


enterprisecbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir