Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Programa de mobilitat acadèmica intra-africana (EACEA/05/2017)
Objectiu

L’objectiu general del programa consisteix a promoure el desenvolupament sostenible i, en darrera instància, contribuir a la reducció de la pobresa incrementant la disponibilitat de la mà d’obra professional altament qualificada a Àfrica.

L’objectiu específic és millorar les capacitats i competències dels estudiants i del personal a través d’una major mobilitat intra-africana. L’enfortiment de la cooperació entre les institucions d’educació superior (IES) africanes millorarà l’accés a una educació de qualitat i encoratjarà i permetrà als estudiants africans realitzar estudis de postgrau en aquest continent. Per altra part, la mobilitat del personal (acadèmic i administratiu) contribuirà a millorar la capacitat de cooperació internacional dels IES a Àfrica. 

Activitats a desenvolupar

Organització i execució de la mobilitat d’estudiants i personal de programes de màster i doctorar d’alta qualitat, així com la presentació de serveis d’educació/formació i de serveis d’altre tipus a estudiants estrangers, i a la realització de tasques d’educació/formació i d’investigació i a la prestació d’altres serveis a personal dels països inclosos en el projecte.

Tipus de destinataris o socis

IES legalment establertes a qualsevol dels Estats membres de la Unió Europea que hagin estat guardonades amb la Carta Erasmus d’Educació Superior.

Data límit de presentació proposta02-05-2017
Organisme responsable

EACEA

EACEA-IntraAfrica-IntraACP@ec.europa.eu

eacea-helpdesk@ec.europa.eu

WebEnllaç web (https://eacea.ec.europa.eu/intra-africa/funding/intra-africa-academic-mobility-scheme-2017_en)
Import màxim de projectes i taxa finançament

 9,90 milions d’euros 

Elaborat per 01-02-2017

Brussel·les

Maria Estela 


enterprisecbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir