Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de propostes de suport a la distribució automàtica, EACEA/18/2016
Objectiu

La Direcció General d'Educació i Cultura llança una convocatòria de propostes sota el subprograma MEDIA amb l'objectiu específic de promoure la circulació transnacional, una de les prioritats del subprograma MEDIA serà la següent:- distribució de pel·lícules en sales a través del màrqueting transnacional, l'estratègia de marca, la distribució i l'exhibició d'obres audiovisuals.

El subprograma MEDIA subvencionarà:- la creació de sistemes de suport a la distribució de films europeus no nacionals a sales i altres plataformes, i la seva comercialització internacional, concretament mitjançant la subtitulació, el doblatge i l'audiodescripció. 

Activitats a desenvolupar

Aquesta subvenció funciona en dues fases1. La generació d'un fons potencial, proporcional al nombre d'entrades a pel·lícules europees no nacionals venudes en el període de referencia (2016) en països participants en el subprograma MEDIA, fins a un topall determinat per pel·lícula i ajustat per cada país. 

2. Reinversió. El fons potencial que hagi generat l'empresa hi haurà d'invertir-se en: - Mòdul 1, coproducció de pel·lícules europees no nacionals:- Mòdul 2, adquisició dels drets de distribució, per exemple mitjançant garanties mínimes, de pel·lícules europees no-nacionals.- Mòdul 3, l'estrena de pel·lícules europees no nacionals admissibles. 

Tipus de destinataris o socis

Distribuïdors cinematogràfics europeus que tinguin per activitat comercial fer arribar pel·lícules a un públic ampli amb fins d'explotació comercial en sala, i que contribueixen a aquest objectiu. 

Data límit de presentació proposta13-01-2017
Organisme responsable

Comissió EuropeaDirecció General d'Educació i CulturaEACEA-DISTRIBUTION-AUTOMATIC@EC.EUROPA.EU

WebEnllaç web (https://eacea.ec.europa.eu/node/1768)
Import màxim de projectes i taxa finançament

El pressupost total és de 20.200.000 EUR. L'aportació financera comunitària no podrà ser superior al 60% del total dels costos elegibles.

Elaborat per 13-01-2017

Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir