Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de propostes COSME per a sensibilitzar als operadors de drons sobre la intimitat i les obligacions de protecció de dades (COS-DRONES-2016-03-02)
Objectiu

La present convocatòria de propostes té com a objectiu produir materials digitals i eines que contribueixin al desenvolupament de la cultura de protecció de dades i privacitat en el sector de les aeronaus no tripulades en la Unió Europea, tenint en compte les especificitats dels diferents actors – fabricants, pilots i operadors- per tal de què aquests puguin afrontar les seves responsabilitats i obligacions en el camp.

Aquests materials i eines adreçaran la necessitat específica de la indústria de les aeronaus no tripulades, anant més enllà dels serveis proveïts per les eines comercialment genèriques de protecció de dades disponibles i complementar el material de sensibilització proposar per la pàgina web DRONERULES.EU. L'acció adreçarà només activitats professionals dutes a terme en els Estats membres de la Unió Europea focalitzant-se en les necessitats de les pimes, start-ups i emprenedors actius, professionals, en el camp de les aeronaus no tripulades.

Activitats a desenvolupar

Les accions han d’estar adreçades a assolir els següents objectius:

  • Un curs en línia consistent en diferents mòduls d’aprenentatge en línia adaptables a les necessitats específiques dels alumnes;
  • Un conjunt d’eines orientades a les companyies amb l’objectiu de donar suport al treball diari dels grups d’interès de les aeronaus no tripulades;
  • Un mínim de 3 sessions de formació in situ.

El material final de formació ha d’estar disponible en anglès i un mínim d’altres dues llengües oficials de la Unió Europea.

Tipus de destinataris o socis

Entitats legalment establertes a qualsevol dels Estats membres de la Unió Europea

Data límit de presentació proposta04-04-2017
Organisme responsable

easme-cosme-drones-call@ec.europa.eu  

WebEnllaç web (https://ec.europa.eu/easme/en/cos-drones-2016-03-02-development-privacy-and-data-protection-culture-unmanned-aircraft-sector)
Import màxim de projectes i taxa finançament

0.45 milions d'euros

Elaborat per 05-01-2017

Brussel·les

Maria Estela 


enterprisecbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir