Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de propostes del Subprograma MEDIA 2017 - Fons de suport a la coproducció internacional EACEA/24/2016
Objectiu

La Direcció General d'Educació i Cultura de la Comissió Europea llança una convocatòria de propostes dins el subprograma MEDIA amb l'objectiu d'augmentar la capacitat dels productors audiovisuals per desenvolupar projectes europeus amb possibilitats de circular a Europa i fora d'ella i facilitar la coproducció europea i internacional, fins i tot amb els organismes de radiodifusió televisiva.


Activitats a desenvolupar

1.Producció de llargmetratges, animacions i documentals d'una durada mínima de 60 minuts destinats principalment a l'estrena en cinemes.
2.Implementació d'una estratègia de distribució concreta amb l'objectiu de millorar la circulació de les obres. La pel·lícula haurà de distribuir-se en almenys 3 territoris, dels quals almenys un sigui participant en el subprograma MEDIA i almenys un tercer país.

Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Entitats que tinguin un fons de co-producció legalment constituït i actiu en els darrers 12 mesos i que estiguin establertes en un dels Estats membres de la Unió Europea. 

Data límit de presentació proposta28-02-2017
Organisme responsable

Comissió Europea
Direcció General d'Educació i Cultura
EACEA-MEDIA-COPROD-FUNDS@ec.europa.eu 

WebEnllaç web (http://eacea.ec.europa.eu/creative-europe/funding/international-coproduction-funds-2017_en)
Import màxim de projectes i taxa finançament

El pressupost total és de 1,50 M. €.
L'aportació financera màxima per projecte seleccionat és de 400.000 €. 

Elaborat per 05-01-2017

Ruth Vazquez


Brussel·les 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir