Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de propostes per a donar als joves l'oportunitat de trobar una feina o pràctiques en els sectors d'activitats solidàries (VP/2016/018)
Objectiu

La present convocatòria de propostes, en el marc del Programa EaSI– Cossos de solidaritat europea - Component ocupació, té com a objectiu donar als joves l'oportunitat de trobar una feina o unes pràctiques en el sector d'activitats solidàries transfrontereres.

Aquesta convocatòria té tres objectius específics:

  • - Establir un consorci a llarga escala que sigui capaç de recopilar i oferir oportunitats ocupacionals als participants dels cossos europeus de solidaritat en una àmplia gamma d'activitats solidàries a través de la Unió;
  • - Implementar activitats necessàries per a col·locar als participants en un altre país de la UE que no sigui el seu de residència i ajudar als participants i als ocupadors preocupats a adreçar els problemes relacionats amb els obstacles de mobilitat;
  • - Informar sobre els objectius i resultats assolits i identificar recomanacions, a on convingui, en ares d'un interès a desenvolupar els cossos europeus de solidaritat.
Activitats a desenvolupar

Les accions asseguraran la provisió de feines a mesura i serveis de mediació per a la ubicació i la integració dels joves treballadors que es desplacen als països on s'hostegen, combinat amb suport financer.

Aquesta convocatòria té com a objectiu assegurar unes 4000 o 6000 ubicacions dels participants en els països de la Unió europea diferents al lloc de residència.

Tipus de destinataris o socis

Entitats legalemnt establertes a qualsevol dels Estats membres de la Unió Europea

Data límit de presentació proposta17-03-2017
Organisme responsable

empl-vp-2016-018@ec.europa.eu

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=629&langId=en&callId=503&furtherCalls=yes)
Import màxim de projectes i taxa finançament

14.24 milions d'euros

Elaborat per 22-12-2016

researchcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir