Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de propostes del subprograma MEDIA 2017- Educació cinematogràfica, EACEA/25/2016
Objectiu

La Direcció General d'Educació i Cultura llança una convocatòria sota el subprograma MEDIA d'Europa Creativa amb l'objectiu de promoure la circulació transnacional, una de les prioritats del subprograma MEDIA és la promoció del desenvolupament d'audiència com a mitjan per estimular l'interès i millorar l'accés a les obres audiovisuals en particular mitjançant la promoció, els esdeveniments, la cinematografia i els festivals. 

Activitats a desenvolupar

- Projectes que proporcionen mecanismes per millorar la cooperació entre les iniciatives d'educació cinematogràfica en Europa amb l'objectiu de millorar l'eficiència i la dimensió europea d'aquestes iniciatives i desenvolupar projectes nous i innovadors, especialment utilitzant eines digitals.
- Projectes que proporcionen mecanisme per augmentar la contribució de pel·lícules europees i treballs audiovisuals a la educació, inclosos els catàlegs de pel·lícules. 

Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Consorcis d'entitats (privades, sense ànim de lucre, associacions, caritatives, fundacions, municipalitats, consells, etc.) establertes en algun dels països participants en el subprograma MEDIA.

Data límit de presentació proposta02-03-2017
Organisme responsable

Comissió Europea
Diregecció General d'Educació i Cultura
EACEA-MEDIA-FILM-EDUCATION@ec.europa.eu 

WebEnllaç web (http://eacea.ec.europa.eu/creative-europe/funding/film-education-2017_en)
Import màxim de projectes i taxa finançament

Un pressupost total de 1,4 milions € amb un 60% del total dels costos. 

Elaborat per 15-12-2016

Ruth Vazquez


Brussel·les 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir