Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de projectes URBACT 2016
Objectiu

La present convocatòria de propostes té com a objectiu invitar a les ciutats a presentar les bones pràctiques en l’àrea del desenvolupament sostenible integrat urbà. No hi ha temes definits en les bones pràctiques d'URBACT, els temes poden variar des de la mobilitat urbana, als migrants i des de la qualitat de l'aire fins a les ocupacions i habilitats. Els objectius són:

  • - Ser part del grup pioner “URBACT Bones pràctiques” per a ser àmpliament promogudes en l’àmbit de la Unió Europea i internacional;
  • - Ser capaç de compartir bones pràctiques en el Marc de la xarxa de transferència (convocatòria que serà publicada en Setembre del 2017).
Activitats a desenvolupar

Els criteris han estat designats amb la intenció d’establir un enfocament clar per l’avaluació de bones pràctiques en relació amb el potencial de transferir  a través de la xarxa de transferència URBACT. El criteri per l’avaluació de bones pràctiques s’agrupen sota quatre aspectes, que són:

1.- Rellevància

2.- Encaixar amb els Principis del desenvolupament

3.- Base empírica

4.- Transmissibilitat

Tipus de destinataris o socis

Entitats legalment establertes a qualsevol dels Estats membres de la Unió Europea.

Data límit de presentació proposta31-03-2017
Organisme responsable

goodpracticecall@urbact.eu

WebEnllaç web (http://urbact.eu/sites/default/files/good_practice_call_final.pdf)
Import màxim de projectes i taxa finançament
Elaborat per 15-12-2016

Brussel·les

Maria Estela 


researchcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir