Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de propostes del subprograma MEDIA 2016- Suport al desenvolupament de paquets de continguts, EACEA/21/2016
Objectiu

La Direcció General d'Educació i Cultura, llança una convocatòria de propostes dins el subprograma MEDIA d'Europa Creativa amb l'objectiu d'augmentar la capacitat dels productors audiovisuals per desenvolupar projectes europeus amb possibilitats de circular en Europa i fora d'ella i facilitar la coproducció europea i internacional.


Activitats a desenvolupar

1. Desenvolupament de les següents obres audiovisuals:
a. Llargmetratges, animacions i documentals creatius d'una durada mínima de 60 minuts destinats principalment a la difusió cinematogràfica.
b. Projectes de ficció d'una durada mínima de 90 minuts, animació (única o sèrie) d'una durada mínima de 24 minuts i documentals creatius (únics i sèries) d'una durada mínima de 50 minuts destinats principalment a la televisió.
c. Projectes de ficció d'una durada total o experiència d'usuari d'un mínim de 90 minuts, animació de durada total o experiència d'usuari de mínim de 24 minuts i documentals creatius d'una durada total o experiència d'usuari de mínim 50 minuts destinats principalment a l'explotació de plataformes digitals. Per als projectes que presentin una experiència d'usuari en un format no lineal (per exemple, realitat virtual), aquests mínims no s'apliquen.
La plataforma digital abasta els següents tipus de projectes: animació, documentals creatius i projectes de ficció destinats a múltiples dissenys basats en pantalles, projectes interactius, sèries web lineals i no lineals i projectes narratius de realitat virtual. 

2. Activitats de producció d'un curtmetratge d'una durada màxima de 20 minuts donant suport al talent emergent. 

Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Entitats que operin en l'àmbit de la producció audiovisual
En particular, entitats de producció audiovisual independent amb una antiguitat de constitució d'almenys 35 mesos y que poden demostrar un recent èxit.

Data límit de presentació proposta02-02-2017
Organisme responsable

Comissió Europea
Direcció General d'Educació i Cultura
EACEA-MEDIA-DEVELOPMENT@EC.EUROPA.EU 

WebEnllaç web (https://eacea.ec.europa.eu/creative-europe/funding/support-for-development-slate-funding-2017_en)
Import màxim de projectes i taxa finançament

El pressupost total disponible és de 12.5 milions.

Elaborat per 15-12-2016

socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir