Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de propostes del subprograma MEDIA 2016- Promoció de les obres europees en línea, EACEA/26/2016
Objectiu

La Direcció General d'Educació i Cultura, llança una convocatòria de propostes dins el subprograma MEDIA d'Europa Creativa, amb l'objectiu de promoure la circulació transnacional. Prioritats:
- Donar suport al màrqueting transnacional, la creació de marca i la distribució d'obres audiovisuals en totes les plataformes no teatrals.
- Promoure nous mètodes de distribució amb la finalitat de permetre l'aparició de nous models de negoci.

El subprograma MEDIA dona suport a les següents mesures:
1) Establir sistemes de suport a la distribució de pel·lícules europees no nacionals mitjançant la distribució teatral i sobre altres plataformes, així com per a les activitats de vendes internacionals, en particular la subtitulació, el doblatge i la àudio-descripció de les obres audiovisuals.
2) Accions innovadores per testar nous models de negoci i eines en àrees que probablement estaran influenciades per la introducció i ús de tecnologies digitals.

 

Activitats a desenvolupar

1.- Accions com la promoció digital, el màrqueting, la creació de marca, el mercat i el desenvolupament de noves ofertes pels serveis de vídeo sota demanda existent que ofereixen una majoria de pel·lícules europees. L'objectiu de l'acció és millorar la visibilitat, la capacitat de descobriment i l'audiència global de les obres audiovisuals europees.
2.- La preparació de paquets digitals que faciliten la comercialització d'obres audiovisuals europees en plataformes de vídeo sota demanda.
3.- Estratègies innovadores per a la distribució i la promoció de les obres audiovisuals europees, incloses les iniciatives de desenvolupament de l'audiència centrades en estratègies innovadores i participatives per arribar a un públic més ampli amb les pel·lícules europees.

Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Entitats (privades, sense ànim de lucre, associacions, fundacions, autoritats local, etc.) establertes a països participants en el subprograma MEDIA.

Data límit de presentació proposta06-04-2017
Organisme responsable

Comissió Europea
Direcció General d'Educació i Cultura
EACEA-MEDIA-ONLINE@EC.EUROPA.EU

WebEnllaç web (https://eacea.ec.europa.eu/creative-europe/funding/promotion-european-works-online-eacea-262016_en)
Import màxim de projectes i taxa finançament

El pressupost total és de 9.49 milions:
4 milions per a l'acció 1.
2.14 milions per a l'acció 2.
3.32 milions per a l'acció 3. 

Elaborat per 02-12-2016

Ruth Vazquez


Brussel·les 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir