Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de propostes 2016 Erasmus+: Acord Marc d’Associació amb una xarxa Europea de polítiques en l’àmbit de les competències clau, enfatitzant l'alfabetització i la aritmètica- EAC/S07/2016
Objectiu

La Direcció General d'Educació i Cultura, llança una convocatòria dins el programa Erasmus+. L'objectiu és donar suport a una xarxa d'organitzacions europees que promogui la cooperació i el desenvolupament de polítiques en l'àmbit de l'adquisició de les competències clau i la millora de les competències bàsiques. Hauria de facilitar el diàleg i la cooperació entre els experts en matèria de polítiques, investigació i pràctiques.
La Comissió  Europea té la intenció de recolzar aquesta xarxa mitjançant un Acord Marc d'Associació de quatre anys, en el que s'establiran les condicions de les subvencions anuals.

Activitats a desenvolupar

- Crear i desenvolupar de forma contínua una xarxa sostenible i incloent per facilitar el diàleg i la cooperació entre els experts de les polítiques, la investigació i la pràctica.
- Analitzar i co-crear coneixements sobre els principals desafiaments i enfocaments polítics per ajudar als joves a adquirir i desenvolupar competències clau.
-  Identificar, compartir i promoure bones pràctiques polítiques i estimular la innovació en la formulació i aplicació de polítiques a distints nivells de governança.
- Contribuir al desenvolupament de continguts per als instruments de difusió de la Comissió Europea.
- Difondre resultats i recomanacions dins i fora de la Unió Europea. 

Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Entitats legals establertes en països participants del programa Erasmus+. Poden ser:
- Associacions.
- Fundacions.
- Altres entitats similars, ja siguin nacionals/internacionals.
- Institucions d'Educació Superior.
- Centres d'investigació. 

Data límit de presentació proposta22-02-2017
Organisme responsable

Comissió Europea
Direcció General Educació i Cultura
EAC-SCHOOL-POLICY-NETWORKS@ec.europa.eu
Avenue du Bourget 1
B-1140, Brussel·les
Bèlgica 

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/education/sites/education/files/2016-eac-s07-dossier_en/2016-eac-s07-specifications_en.pdf)
Import màxim de projectes i taxa finançament

La quantitat màxima prevista per a l'any 2017 és de 400,000 €, amb un percentatge màxim de finançament d'un 75%. El finançament pe als següents anys encara no està confirmat però s'estima que serà d'una quantitat similar al primer any.

Elaborat per 21-11-2016

Ruth Vazquez


Brussel·les 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir