Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de propostes 2016 – Erasmus+: Acord Marc d’Associació amb una xarxa europea de polítiques en l’àmbit de l’educació dels nins i els joves d’origen immigrant-EAC/S28/2016
Objectiu

La Direcció General d'Educació i Cultura, llança una convocatòria dins el programa Erasmus+. L'objectiu de la convocatòria és donar suport a una xarxa d'organitzacions de tota la Unió Europea per promoure la cooperació i el desenvolupament de polítiques en l'àmbit de la integració en l'educació escolar dels nins i els joves amb antecedents migratoris.


La Comissió Europea té la intenció de recolzar aquesta xarxa mitjançant un Acord Marc d'Associació de quatre anys, en el que s'establiran les condicions de les subvencions anuals.

Activitats a desenvolupar

- Crear i desenvolupar una xarxa sostenible i incloent amb la finalitat de facilitar el diàleg i la cooperació entre els experts de les polítiques, la investigació i la pràctica.
- Analitzar i co-crear coneixements sobre els principals reptes i enfocaments polítics per garantir ambients d'educació inclusiva per a nins i joves amb antecedents migratoris.
- Identificar, compartir i promoure bones pràctiques i estimular la innovació en el desenvolupament de polítiques.
- Difusió de resultats i recomanacions dins i fora de la xarxa.

Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Entitats legals establertes en països participants del programa Erasmus+. Poden ser:
- Associacions.
- Fundacions.
- Altres entitats similars ja siguin nacionals/internacionals.
- Institucions d'Educació Superior.
- Centres d'investigació. 

Data límit de presentació proposta22-02-2017
Organisme responsable

Comissió Europea
Direcció General d'Educació i Cultura
EAC-SCHOOL-POLICY-NETWORKS@ec.europa.eu 
Avenue du Bourget 1
B-1140, Brussel·les
Bèlgica 

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/education/calls/2016-eac-S28_en)
Import màxim de projectes i taxa finançament

La quantitat màxima prevista per a l'any 2017 és de 300.000€, amb un percentatge màxim de finançament d'un 75%. El finançament per als següents anys encara no està confirmat però s'estima que serà d'una quantitat similar al primer any

Elaborat per 21-11-2016

socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir