Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòries de propostes per a donar suport a les indústries de processos sostenibles (SPIRE)
Objectiu

Com els recursos naturals cada vegada són més escassos la Comissió Europea treballa en l'eficiència dels recursos, ja que és un factor clau per a la competitivitat i la sostenibilitat de la indústria de la Unió Europea, sobretot per a les indústries de processos. L'objectiu general d'aquestes convocatòries de propostes és optimitzar el procés industrial, reduint el consum d'energia i recursos, minimitzant els residus i així aconseguir contribuir significativament als objectius de l'economia circular.

Activitats a desenvolupar
Tipus de destinataris o socis

Entitats legalment establertes a qualsevol dels Estats Membres de la Unió Europea.

Data límit de presentació proposta19-01-2017
Organisme responsable

Punt de Contacte Nacional (NCP)

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/h2020/calls/h2020-ind-ce-2016-17.html#c,topics=callIdentifier/t/H2020-IND-CE-2016-17/1/1/1/default-group&callStatus/t/Forthcoming/1/1/0/default-group&callStatus/t/Open/1/1/0/default-group&callStatus/t/Closed/1/1/0/)
Import màxim de projectes i taxa finançament
Elaborat per 11-11-2016

Brussel·les

Maria Estela 


researchcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir