Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòries de propostes per a les fàbriques del futur (FOF)
Objectiu

La indústria manufacturera constitueix un sector de vital importància a Europa i té un gran potencial per a generar riquesa, ocupació i una millor qualitat de vida. El canvi d'avantatge competitiu de llarg termini basat en els costos cap a una competitivitat basada en valors addicionals més elevats requereix que la indústria manufacturera europea augmenti la seva base tecnològica, duent a terme una excel·lent tasca de Recerca i Desenvolupament (R&D) en l'àmbit europeu i desenvolupant un nombre de tecnologies de producció transectorials propícies per al canvi.

Activitats a desenvolupar

Les convocatòries obertes en aquest àmbit són:

- Acció de Recerca i Innovació (RIA, Research and Innovation action):

 - Acció Innovativa (IA, Innovation action):

 

  •  

Tipus de destinataris o socis

Entitats legalment establertes a qualsevol dels Estats Membres de la Unió Europea

Data límit de presentació proposta19-02-2017
Organisme responsable

Punt de Contacte Nacional (NCP)

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/h2020/calls/h2020-ind-ce-2016-17.html#c,topics=callIdentifier/t/H2020-IND-CE-2016-17/1/1/1/default-group&callStatus/t/Forthcoming/1/1/0/default-group&callStatus/t/Open/1/1/0/default-group&callStatus/t/Closed/1/1/0/)
Import màxim de projectes i taxa finançament
Elaborat per 11-11-2016

Brussel·les

Maria Estela 


researchcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir