Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de propostes per a donar suport a investigadors que estan consolidant el seu propi equip d'investigació (ERC-2017-CoG)
Objectiu

La present convocatòria de propostes ERC Consolidator grant té com a objectiu donar suport als investigadors principals (IP) excel·lents en l'etapa de carrera en la qual estan consolidant el seu propi equip d'investigació o un programa independent.

Activitats a desenvolupar

Els investigadors principals han de demostrar la naturalesa innovadora, l'ambició i la viabilitat de la seva proposta científica. Les beques del Consell Europeu de la Investigació (ERC) estan obertes a investigadors de qualsevol nacionalitat que tinguin la intenció de dur a terme la seva activitat d'investigació en qualsevol dels Estats Membres de la UE o país associat i que hagin obtingut el Doctorat entre 7 i 12 anys abans de l'1 de gener de 2017. Les sol·licituds es poden fer en qualsevol camp de la investigació amb especial èmfasi en l'àmbit de la ciència i la enginyeria.

Tipus de destinataris o socis

Investigador de qualsevol nacionalitat que dugui a terme la seva activitat investigadora a qualsevol Estat Membre de la Unió Europea

Data límit de presentació proposta09-02-2017
Organisme responsable

http://ec.europa.eu/research/participants/api/contact/

WebEnllaç web (https://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/h2020/topics/erc-2017-cog.html)
Import màxim de projectes i taxa finançament

575 M€

Elaborat per 24-10-2016

Brussel·les

Maria Estela 


researchcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir