Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria del Programa Erasmus+, KA3-Associacions EFP - Empresa sobre aprenentatge en el lloc de treball i la formació d’aprenents, EACEA/40/2016
Objectiu

La Direcció General d'Educació i Cultura llança una convocatòria de propostes sota el marc del Programa Erasmus+ amb l'objectiu general de construir xarxes entre els àmbits de l'educació i de l'empresa, recolzar la pertinença de l'educació i la formació per atendre les necessitats del mercat laboral i promoure l'excel·lència.

En aquest context, l'objectiu de la convocatòria és desenvolupar la presentació de propostes relatives a associacions EFP (Educació Formació Professional) dirigides a desenvolupar l'aprenentatge en el lloc de treball i a promoure aquest tipus d'instrucció en totes les seves modalitats, prestant especial atenció a la formació d'aprenents.

Activitats a desenvolupar

Les activitats es vincularan a estratègies de cooperació transfronterera o interregional, estratègies de desenvolupament econòmic local o regional o estratègies macro regionals.

Han de comportar el reforç de capacitats, la transmissió de coneixements i l’intercanvi d’experiències, entre altres. A més, els beneficiaris duran a terme dues de les tres activitats següents:

1) Disseny i adopció de plans d’estudi, cursos i mòduls, i material docent sobre l’aprenentatge en el lloc de treball i formació d’aprenents d’acord a les necessitats de competències utilitzant tecnologies digitals i innovadores com convengui.

 2) Creació d’estructures de cooperació efectives entre el professorat de formació professional (ensenyança secundària o postsecundària) i els formadors integrats en les empreses, per a la provisió de l'aprenentatge en el lloc de treball i la formació d’aprenents.

 3) Creació i consolidació d’iniciatives d’aprenentatge en el lloc de treball i formació d’aprenents en la formació professional superior a escala terciària. Es dona importància als vincles en matèria d’investigació com les universitats generals o de ciències aplicades, amb la finalitat de donar resposta a la carència de destreses i promoció de l’agenda de consecució de l'excel·lència.

 


Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

En aquesta convocatòria es distingeix entre dos tipus d'associacions que són associacions locals i regionals i associacions entre una organització marc europea i els seus membres o filials nacionals. 

Quant a les organitzacions participants admissibles, poden ser:
1. Autoritats públiques locals i regionals.
2. Interlocutors socials (organitzacions d'empresaris i treballadors).
3. Pimes o grans empreses (públiques o privades).
4. Cambres de comerç, indústria i artesania, u organitzacions sectorials/professionals igualment pertinents.
5. Serveis públics d'ocupació.
6. Escoles, proveïdors, agències i centres d'EFP (inclosa la EFP de nivell post secundari).
7. Organitzacions de joves.
8. Associacions de pares.
9. Altres organismes pertinents. 

Data límit de presentació proposta17-01-2017
Organisme responsable

Comissió Europea
Direcció General d'Educació i Cultura
EACE-YOUTH@ec.europa.es 

WebEnllaç web (https://eacea.ec.europa.eu/erasmus-plus/funding/ka3-–-vet-business-partnerships-work-based-learning-and-apprenticeships_en)
Import màxim de projectes i taxa finançament

El pressupost total disponible per al cofinançament de projectes s'estima en un màxim de 6 milions EUR.
Cada subvenció serà de 250.000 € a 350.000 €. 

Elaborat per 22-11-2016

Ruth Vazquez


Brussel·les 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir