Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria MAP Cohesió del Mecanisme Connectar Europa (CEF-TR-2016-1-MAP-Cohesion)
Objectiu

En aquesta convocatòria hi ha tres objectius:

- L'objectiu 1 de finançament espera eliminar obstacles, millorar la interoperabilitat ferroviària, reduir els enllaços que falten i millorar els trams fronterers.

- L'objectiu 2 de finançament vol garantir uns sistemes de transport eficients i sostenibles a llarg termini, ajudar a la descarbonització del transport per mitjà de tecnologies innovadores baixes en carboni i energèticament eficients i a l'hora optimitzar la seguretat.

- L'objectiu 3 de finançament busca optimitzar la integració i la interconnexió dels modes de transport, millorar la interoperabilitat dels serveis de transport i garantir l'accessibilitat de les infraestructures de transport.

Activitats a desenvolupar

Les accions han de dur a terme obres o estudis. Les propostes poden combinar estudis i obres, sempre i quan les activitats i els pressuposts de les mateixes estiguin clarament definits i separats.

Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Ens legalment constituïdes a la Unió Europea

Data límit de presentació proposta07-02-2017

Més informació en el següent enllaç

Organisme responsable

Innovation and Networks Executive Agency (INEA)

Chaussée de Wavre 910

B-1040 Brussels, Belgium

E-mail: INEACEF-transport-calls@ec.europa.eu 

WebEnllaç web (https://ec.europa.eu/inea/en/connecting-europe-facility/cef-transport/apply-funding/2016-cef-transport-map-cohesion-call) - INEACEF-transport-callsec.europa.eu
Import màxim de projectes i taxa finançament

849'5 M€

Elaborat per 24-10-2016

Brussel·les

Maria Terron Puig 


transportcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir