Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de propostes de Suport a la distribució de pel·lícules no nacionals - la distribució Cine selectiu - EACEA/19/2016
Objectiu

La Comissió Europea llança una convocatòria de propostes sota el marc d'Europa Creativa (2014-2020), subprograma MEDIA. Amb l'objectiu de promoure la circulació no nacional de pel·lícules europees, una de les prioritats del subprograma MEDIA és la següent:

- La distribució de pel·lícules en sales mitjançant el màrqueting no nacional, l'estratègia de marca, la distribució i l'exhibició d'obres audiovisuals. 

Aquest subprograma subvencionarà:
- La distribució de pel·lícules europees no nacionals en sales i altres plataformes, i la comercialització internacional d'obres audiovisuals, concretament mitjançant subtítols, doblatge i audiodescripció.

Activitats a desenvolupar

Les activitats a finançar seran campanyes de distribució de pel·lícules europees admissibles, presentades en una agrupació admissible d'almenys 7 distribuïdors coordinats per l'agent de vendes de la pel·lícula.

La pel·lícula haurà estat produïda majoritàriament per productors establerts en els països que participen en el subprograma MEDIA i comptarà amb una participació significativa de professionals d'aquests països. Es tractarà d'una pel·lícula recent de ficció, animació o documental, de més de 60 minuts de duració i d'un país diferent de distribució. 

No es tractarà de contingut alternatiu (òperes, concerts, actuacions, etc.) ni serà publicitari.

Les pel·lícules d'Alemanya, Espanya, França, Itàlia i Regne Unit tindran un pressupost màxim de producció de 10 milions EUR.

Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Distribuïdors cinematogràfics europeus que la seva activitat comercial sigui fer arribar pel·lícules a un públic ampli amb fins d'explotació comercial en sala, contribuint a aquest objectiu.

Per a més informació sobre els requisits dels candidats admissibles, consultau la convocatòria.

Data límit de presentació proposta14-06-2017

Hi ha dos terminis de presentació:
El 1 de desembre de 2016 i el 14 de juny de 2017. 

Organisme responsable

Agència executiva d'Educació, Audiovisual i Cultura
Programa d'Europa Creativa (2014-2020)
Sub-programa Media - Cine Selectiu
EACEA-DISTRIBUTION-SELECTIVE@ec.europa.eu 


WebEnllaç web (https://eacea.ec.europa.eu/creative-europe/funding/distribution-selective-scheme-%E2%80%93-support-for-transnational-distribution-european-films-2017_en)
Import màxim de projectes i taxa finançament

El pressupost total disponible és de 9 750 000 EUR.

Elaborat per 17-10-2016

Ruth Vazquez


Brussel·les 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir