Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Concurs de licitació per millorar els punts forts en matèria d’innovació (EASME/COSME/2016/014)
Objectiu

L’Agència executiva de les Petites i Mitjanes empreses (EASME) té oberta una convocatòria per millorar el seguiment dels punts forts en matèria d’innovació, especialització regional i tendències empresarials per fomentar la modernització industrial a la Unió Europea.

Activitats a desenvolupar

L’objectiu és signar un contracte de serveis destinat analitzar les dades existents i la informació qualitativa disponible per observatoris, instruments, estudis relacionats amb la industria. D’aquesta manera es contribuirà a la gestió que la Comissió Europea en fa per poder avaluar millor els nivells i les necessitats de modernització de la indústria europea. A més de poder formular recomanacions.

Tipus de destinataris o socis
Data límit de presentació proposta30-09-2016
Organisme responsable
WebEnllaç web (https://etendering.ted.europa.eu/cft/cft-display.html?cftId=1740&locale=es)
Import màxim de projectes i taxa finançament
Elaborat per 07-09-2016

Brussel·les

Beatriz Marín 


researchcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir