Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Premis per la gestió del sols y de la terra 2016/2017 de l’Organització Europea de Terratinents
Objectiu

L'organització Europea de terratinents convoca un concurs per reivindicar les bones pràctiques agrícoles en l'àmbit de la Unió Europea, l'objectiu d'aquest premi és donar visibilitat a conceptes nous de l'ús de la terra per impulsar-ne estratègies de protecció sostenibles. El premi atorgarà el guanyador 5000 euros i un diploma de reconeixement.

Activitats a desenvolupar

Aquest concurs premiarà als millors projectes agrícoles, relatius a mitigar les amenaces de la degradació de la terra. Alguns exemples són productors que implementin estratègies agrícoles que ajudin a combatre problemes com l'erosió, la compactació, la salinització, la desertificació, la contaminació difusa, la reducció de la biodiversitat, inundacions i esllavissades. També es tindrà en consideració la importància d'incentivar la producció local, nacional i a escala europea

Tipus de destinataris o socis

Es poden presentar a aquesta convocatòria agricultors, terratinents, associacions de productors en col·laboració amb universitats, institucions de recerca o empreses privades.

Data límit de presentació proposta31-12-2016
Organisme responsable

Més informació sobre la convocatòria el següent enllaç o el seguent correu electrònic: julianna.nagy@elo.org

WebEnllaç web (http://www.europeanlandowners.org/awards/soil-land-award?mc_cid=d2f9dedade&mc_eid=1996c95d1e)
Import màxim de projectes i taxa finançament

5000 euros

Elaborat per 07-09-2016

Brussel·les  

Marta Ferriol 


Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir