Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Subvencions de funcionament per 2017 dirigides a organitzacions actives en l'àmbit de drets de persones amb discapacitat - VP/2016/013
Objectiu

En el marc del Programa Drets, Igualtat i Ciutadania, la Comissió Europea llança una convocatòria amb l'objectiu de promoure i protegir els drets de les persones amb discapacitat mitjançant subvencions de funcionament. Es dirigeix a organitzacions i/o entitats que tenen un Acord Marc de Cooperació amb la Comissió Europea 2015-2017 segons la convocatòria JUST/2014/SPOB/OG/NETW.Activitats a desenvolupar

Especialment, les activitats hauran de contribuir a qualcuna de les següents prioritats:

1. Donar suport a la implementació de les prioritats de l'Estratègia Europea sobre Discapacitat 2010-2020.
2. Contribuir a la implementació de la Convenció dels drets de les persones amb discapacitat (UNCRPD), impulsant la participació  en aquesta tasca de les organitzacions dels Estats Membres.
3. Contribuir a la implementació de les Observacions finals elaborades pel Comitè de Drets de Persones amb Discapacitat.
4. Donar suport a la consecució dels objectius de l'Estratègia Europea 2020 sobre Ocupació, Pobresa i Educació. 
5. Donar suport al desenvolupament, a la implementació i al control de polítiques nacionals i europees en l'àmbit de la discapacitat.
6. Contribuir a la incorporació dels diferents aspectes de la discapacitat en la legislació comunitària i europea. En particular, en les àrees d'ocupació, educació, inclusió social, protecció social, salut, drets humans, cooperació internacional i desenvolupament per garantir que els drets i les necessitats d'aquestes persones amb discapacitat es realitzen correctament. 
7. Contribuir a millorar l'accessibilitat als béns i serveis mitjançant l'Acta Europea d'Accessibilitat i altra legislació comunitària.
8. Contribuir al desenvolupament de polítiques específiques rellevants per a la discapacitat, quant a la vida independent i en particular en la transició des del servei institucional a l'atenció bàsica comunitària. 

Les activitats a desenvolupar hauran d'incloure:

- Activitats d'anàlisi
- Activitats de formació
- Aprenentatge mutu
- Cooperació
- Activitats de sensibilització i difusió 

Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Organitzacions signants d'un Acord Marc de cooperació per al període 2015-2017 amb la Comissió Europea.

Data límit de presentació proposta16-09-2016
Organisme responsable

empl-vp-2016-13@ec.europa.eu

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=629&langId=en&callId=494&furtherCalls=yes) - empl-vp-2016-13ec.europa.eu
Import màxim de projectes i taxa finançament

El pressupost total destinat al co-finançament dels projectes és de 3,000,000,00 € euros com a màxim. L'ajuda financera europea no pot excedir del 80%. 


Elaborat per 26-07-2016

Brussel·les

Ruth Vázquez Muñoz 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir