Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de propostes per a les víctimes de la violència de gènere i la prevenció primerenca (REC-VAW-AG-2016)
Objectiu

La present convocatòria de propostes, en el marc del programa Drets, Igualtat i Ciutadania, té com a objectiu contribuir a la protecció i suport de les víctimes de la violència de gènere i l'aplicació de la legislació de suport a aquestes. També es pretén garantir l'accés a la justícia, protecció i suport a les víctimes i tractar als agressors.

Les propostes hauran de complementar els esforços de la UE en l'àmbit del suport i els drets de les víctimes i la lluita contra la violència de gènere.

Activitats a desenvolupar

Els temes coberts per aquesta convocatòria són:

REC-RDAP-AWAR-AG-2016: subvencions d'accions per a educar i sensibilitzar als infants sobre la violència de gènere, de com evitar-la des d'edat primerenca. Descripció de les activitats a ser finançades sota aquest tema:

  • 1. Activitats d'educació i sensibilització, com campanyes, exposicions i tallers
  • 2. Formació dels professionals i voluntaris que entren en contacte amb els infants i que participin en l'educació per a posar fi a la violència basada en el gènere, incloent-hi professors i formadors de professors, mentors, consellers escolars, entrenadors esportius, líders juvenils, organitzadors d'activitats extra-acadèmiques i professionals i voluntaris similars.

REC-RDAP-VICT-AG-2016: subvencions d'accions per a promoure l'accés a la justícia i el suport a les víctimes de la violència de gènere tractar als agressors. Descripció de les Activitats a ser finançades sota aquest tema:

  • 1. Formació de professionals, en particular, el personal que doni suport especialitzat a les víctimes de la violència de gènere  o proporcioni tractament als agressors
  • 2. Formació dels professionals que són els primers punts de contacte per a víctimes de la violència de gènere,perquè puguin respondre millor a les necessitats específiques de les víctimes vulnerables (policies, advocats, Mestres, metges, suport i línies d'ajuda professional, ocupadors)
  • 3. Programes específics d'atenció focalitzada a les víctimes més vulnerables de la violència de gènere que són els refugiats i migrants, persones amb discapacitat, gitanos, persones pertanyents a minories nacionals, ètniques o religioses,LGBTI, ancianes i dones sense casa
  • 4. Suport de les víctimes de violència de gènere i tractar els autors de l'agressió
  • 5. Activitats de sensibilització, capacitació i intercanvi de millors pràctiques entre els professionals i/o serveis de suport sobre els drets de les víctimes de la violència de gènere i sobre la protecció i el suport disponibles, així com sobre els mètodes de protecció innovadors (per exemple, mitjançant l'ús de les noves tecnologies)
Tipus de destinataris o socis

Entitats legalment establertes a qualsevol Estat Membre de la Unió Europea

Data límit de presentació proposta08-03-2017
Organisme responsable
WebEC-REC-CALLSec.europa.eu.
Import màxim de projectes i taxa finançament

6,00 M€

Elaborat per 30-06-2016

Brussel·les

Maria Estela 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir