Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria del programa LIFE, en el marc de medi ambient i acció pel clima per ONG s
Objectiu

Oberta aquesta convocatòria del programa LIFE, dintre de l'àrea prioritària de governança, dels subprogrames de medi ambient i acció pel clima, respectivament.  
 
El principal objectiu és donar suport als costos operacionals i administratius d’ONG s, que persegueixin els objectius d’interès general de la Unió Europea (UE), principalment en matèria d'acció pel clima i medi ambient i que impliquin el desenvolupament, la implementació i l’enfortiment de polítiques i legislació de la UE.  

Activitats a desenvolupar

Seran activitats prioritàries a subvencionar, les que suposin l'aplicació de la política i legislació en matèria d'acció pel clima i medi ambient, vinculades a l'àrea prioritària de governança per la implicació de les parts interessades i la difusió de la informació:

- Recoltzament a plataformes de cooperació i intercanvi de pràctic pel compliment i execució més afectius en matèria de clima i medi ambient, inclòs formació per jutges i fiscals, que generin suport a la població i en particular a les parts interessades, als esforços d'elaboració de polítiques de la UE en els àmbits de medi ambient i clima.

- Activitats que recolzin millores per la difusió de coneixements de base, així com millors pràctiques i aplicació del Dret de la UE, en la conscienciació i participació pública.

- Accés a la informació i la justícia en temes mediambientals.

Tipus de destinataris o socis

ONG s legalment constituïdes a la UE

Data límit de presentació proposta28-07-2016
Organisme responsable

Agència executiva per petites i mitjanes empreses (EASME per les seves sigles en anglès)

Email: EASME-LIFE-NGO@ec.europa.eu

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/environment/life/funding/ngos/index.htm#ngo2016call)
Import màxim de projectes i taxa finançament

3,4 billons d'euros

Elaborat per 30-06-2016

Brussel·les

Marta Ferriol Ubach 


Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir