Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de propostes del Programa Europeu de treball i Innovació Social (EaSI) - "El teu primer treball Eures" VP/2016/009
Objectiu

El Programa Europeu de Treball i Innovació Social (EaSI) finança projectes que implementin el programa ``El teu primer treball Eures´´. L'objectiu principal és el desenvolupament d'accions per a la inserció laboral dels joves de la UE de 18 a 35 anys en un país de la UE, AELC/EEE distint del seu país de residència i ajudar a abordar els obstacles a la mobilitat.

Activitats a desenvolupar

Els projectes han de cobrir almenys les cinc àrees següents alhora:

1. La creació d'associacions, que comprenguin la participació d'organitzacions del mercat de treball dedicades a la inserció laboral.

2. Serveis que comprenguin, almenys, informació del mercat laboral i assistència en ofertes i vacants, la seva equiparació amb la resta de candidats i la preparació de la contractació en els Estats membres coberts per l'acció.

3. La provisió de mesures de suport i ajuda financera directa als joves i als ocupadors (especialment a les Pimes).

4. El desenvolupament d'activitats de suport posteriors a la col·locació (serveis d'integració de benvinguda) i altres tipus de suport com, per exemple, paquets de coaching.

5. Provar la viabilitat dels serveis i mesures de suport mencionats en la col·locació dels candidats en els períodes de pràctiques i/o aprenentatge en altre país.

Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Qualsevol tipus d'organització (Pimes en particular).

Data límit de presentació proposta07-10-2016
Organisme responsable

Comissió Europea
Direcció General de treball, Assumptes Socials i Innovació.
empl-vp-2016-009@ec.europa.eu 

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=629&langId=en&callId=489&furtherCalls=yes) - empl-vp-2016-009ec.europa.eu
Import màxim de projectes i taxa finançament

El pressupost total de la convocatòria és de 7,000,000 M €. S'estima que cada un dels projectes aprovats podría rebre una ajuda de 2,500,000 M € a 3,500,000 M €. 

Elaborat per 17-06-2016

Brussel·les 

Ruth Vázquez 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir