Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de propostes per a reduir la desocupació juvenil i establir cooperatives (224-G-GRO-PPA-16-9235)
Objectiu

L'objectiu d'aquesta convocatòria és establir les millors pràctiques per abordar la desocupació juvenil ajudant als joves a crear i treballar en cooperatives mitjançant la creació de programes, esquemes i mòduls de formació dedicats per a joves a establir i gestionar les empreses cooperatives.

Activitats a desenvolupar

- Identificar els mètodes de formació existents/cursos en les escoles secundàries i a les universitats relacions amb l'emprenedoria cooperativa.

- Les accions preparatòries han d'estar destinades a implementar el programa en tres països diferents. Els mètodes que es poden utilitzar han d'estar clarament enfocats a la pràctica. Les accions poden estar orientades, per exemple, a com:

  • - Millorar el coneixement del concepte d'empresa cooperativa.
  • - Guiar a l'estudiant a implementar les seves pròpies idees, ajudar als estudiants a posar en marxa una empresa amb una forma cooperativa.
  • - Estimular la formació professional i pràctica/pràctiques en empreses cooperatives (incloure idees de com utilitzar millors programes específics de la Unió europea, com el programa Erasmus per a joves emprenedors).

- Organitzar i impartir cursos pilot de formació per a posar a prova els mòduls, pràctiques i eines preparades per a estudiants en l'àrea d'emprenedoria cooperativa en tres països diferents. El sol·licitant durà a terme la gestió dels cursos i la formació en cooperació amb escoles i universitats seleccionades en tres països diferents.

- Les activitats previstes sota el projecte han de demostrar un valor afegit europeu a través d'una cooperació integrada i transaccional europea.

Tipus de destinataris o socis

Els sol·licitats han d'estar establerts legalment en un dels 28 països de la Unió Europea. El finançamernt del projecte serà fins a un 70% del total del cost de l'acció. 

Data límit de presentació proposta30-06-2016

La data límit per a la sol.licitut és dia 30 de juny a les 17.00 h.

Organisme responsable

GROW-CFP-16224-COOP@ec.europa.eu

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/growth/tools-databases/newsroom/cf/itemdetail.cfm?item_id=8769&lang=fr)
Import màxim de projectes i taxa finançament

€450.000

Elaborat per 07-06-2016

Brussel.les

Maria Estela 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir