Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de propostes per a millorar l'accés de les pimes a la contractació pública (GRO/SME/16/B/06 COS-APP-2016-2-05)
Objectiu

L'objectiu general d'aquesta convocatòria és contribuir a millorar la participació de les pimes en les licitacions públiques, en particular en les d'altres països, a través dels organismes intermedis de suport a les participacions de les pimes en la contractació publica. Les organitzacions que presenten propostes s'han d'adaptar als serveis i a les necessitats dels clients dels altres països. Cada proposta ha de tenir una dimensió transfronterera, que cobreixi almenys els països representats en el consorci.

Els resultats esperats són els següents:

  • - Organitzacions intermediàries que ofereixin major i millor suport a les pimes en la contractació publica, especialment en la contractació publica transfronterera;
  • - Pimes millor informades i preparades per a participar en la contractació publica;
  • - Més pimes que participen en contractació publica, especialment en contractació publica transfronterera;
  • - Materials que presenten les característiques específiques de la legislació sobre contractació publica en els distints estats membres;
  • - Compradors millor informats sobre les característiques específiques de les pimes i de les tecnologies disponibles en el mercat;
  • - Consorcis de pimes formats per a participar en les licitacions.
Activitats a desenvolupar

1. Intercanvi d'informació sobre contractació publica entre els estats membres (alertes de licitació i guies sobre els elements específics de cada país en matèria de contractació publica).
2. Formació i serveis d'assessorament per a les pimes (per exemple, sobre els canvis introduïts per les noves directives, l'ús de sistemes de contractació electrònica, el desenvolupament d'una proposta, etc.)
3. Organització d'esdeveniments.
4. Formació i tutoria en l'elaboració d'ofertes per a altres estats membres.
5. Organització d'esdeveniments entre empreses i compradors.
6. Orientació i assessoria d'ofertes conjuntes.
7. Activitats de tutoria entre grans empreses i pimes, etc.

Tipus de destinataris o socis

Entitats legalment constituides a qualsevol estat membre de la Unió Europea, països candidats, nous estats independents, Espai Econòmic Europeu.


Data límit de presentació proposta28-07-2016
Organisme responsable

EASME-COSME-PUB-PROC-CALL-2016@ec.europa.eu

WebEnllaç web (https://ec.europa.eu/easme/sites/easme-site/files/documents/improving_smes_access_to_public_procurement.pdf)
Import màxim de projectes i taxa finançament

0,80 M€

Elaborat per 07-06-2016

Brussel.les

Maria Estela 


enterprisecbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir