Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de finançament de projectes per millorar l’accés dels joves a llocs de treball (224-G-GRO-PPA-16-9235)
Objectiu

La DG Growth de la Comissió Europea llança una convocatòria per reduir l’atur entre els joves. L’objectiu de la convocatòria és millorar les pràctiques per afrontar l’atur juvenil i ajudar a la creació de llocs de treball en cooperatives i programes específics en mòduls de formació.

Activitats a desenvolupar

Es poden presentar projectes que identifiquin mètodes de formació, dissenyin models d’ensenyament a 3 països de la Unió Europea o organitzin mòduls pilot per formar nous emprenedors en sistemes cooperatius.

Tipus de destinataris o socis

Els candidats han de pertànyer a un país de la Unió Europea.

Data límit de presentació proposta30-05-2016
Organisme responsable
WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/growth/tools-databases/newsroom/cf/itemdetail.cfm?item_id=8769&lang=en&title=Call-for-proposals%3A-Reduction-of-youth-unemployment-and-the-setup-of-co-operatives) - GROW-CFP-16224-COOPec.europa.eu
Import màxim de projectes i taxa finançament

El pressupost total del programa és de 450.000€ per projectes d’una durada de 12 mesos. Els beneficiaris poden costejar amb finançament europeu el 70% del cost total de l’acció.

Elaborat per 10-05-2016

Brussel·les

Beatriz Marín 


tourismcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir