Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de projectes per indústries alimentaries i manufactureres
Objectiu

L’European Institute of Innovation & Technology (EIT) és la primera iniciativa a la Unió Europea que integra el triangle del coneixement (educació, recerca i negocis) agrupat a les anomenades Comunitats de Coneixement i d’Innovació (KICs). Sota el paraigua del programa H2020 de la Comissió Europa aquesta institució llança periòdicament convocatòries temàtiques.

Activitats a desenvolupar

L’agenda estratègica de 2016 se centrarà en el finançament de dues àrees temàtiques: l’alimentació i el sector manufacturer.

- EIT FOOD – Food4Future – Sustainable Supply Chain from Resources to Consumers: Els projectes han de presentar idees innovadores adreçades als reptes socials de la Unió Europea i que millorin els sistemes de producció agrícola per fer-los més sostenibles. 

- EIT MANUFACTURING – Added-value Manufacturing: Adreçat a incrementar la competitivitat dels Estats Membre en el mercat global i contribuir al desenvolupament de processos de producció amb menys impacte en el medi ambient.

Tipus de destinataris o socis
Data límit de presentació proposta14-07-2016
Organisme responsable

http://eit.europa.eu/interact/contact-us

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/research/participants/data/ref/h2020/other/call_fiches/h2020-call-doc-kic-eit-2016_en.pdf) - http://eit.europa.eu/interact/contact-us
Import màxim de projectes i taxa finançament

El pressupost màxim de finançament europeu serà del 25% del cost total del projecte.

Elaborat per 08-04-2016

Brussel·les

Beatriz Marín 


researchcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir