Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Oberta la segona convocatòria del programa INTERREG
Objectiu

El programa INTERREG és el programa de la Comissió Europea per finançar projectes de cooperació regional i local. Pel període 2014-2020 hi ha disponibles 359 milions d’euros mitjançant el Fons Europeu de Desenvolupament Regional.

Activitats a desenvolupar

Actualment està oberta la segona convocatòria del programa per finançar projectes que encaixin en els 4 eixos de treball del programa:

1- Innovació i recerca
2- Competitivitat de les PIMES
3- Economia baixa en emissions de carboni
4- Eficiència mediambiental i de recursos

Tipus de destinataris o socis

Les tasques previstes en el projecte han de produir un pla d’acció, formar una xarxa de treball amb entitats involucrades, participar en plataformes d’intercanvi de coneixements en gestió de polítiques públiques i implementar el pla d’acció.

Per participar el consorci ha d’estar format per autoritats públiques, entitats intermediàries, agències, centres de recerca i ONGs dels 28 estats membre, Suïssa i Noruega.

Data límit de presentació proposta13-05-2016

La Comissió Europea disposa d’una plataforma on-line amb recursos sobre com presentar projectes i ajuda als sol·licitants.

Organisme responsable
WebEnllaç web (http://www.interregeurope.eu/projects/apply-for-funding/)
Import màxim de projectes i taxa finançament

El programa INTERREG co-finança fins al 85% del cost total dels projectes que han de treballar en la base de l’intercanvi de coneixements entre socis internacionals amb un interès comú durant 3-5 anys. L’import que la Comissió pot aportar per projecte és d’1-2 milions d’euros.

Elaborat per 08-04-2016

Brussel·les

Beatriz Marín 


researchcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir