Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de projectes per a la tecnologia blava: Transferència de solucions innovadores per a les economies de la conca del mar
Objectiu

L’objectiu és que els resultats de recerca i innovació en el sector marítim arribin al mercat. Es busca que el sector públic i privat uneixin forces i així fomentar la inversió en el creixement blau. Es vol donar un impuls a les associacions estratègiques transnacionals público-privades per a desenvolupar plans de treball conjunts a nivell de conca marítima.  

Els projectes haurien de desenvolupar-se en el marc d'estratègies de conca marina macro-regionals, en les prioritats del creixement blau, en iniciatives de recerca i innovació i en instruments de finançament com estratègies per a una especialització intel·ligent.

Activitats a desenvolupar

Els projectes han d'implementar les següents activitats bàsiques fonamentals per aconseguir els objectius de la convocatòria:

- Desenvolupar un pla d'acció conjunt que inclou un pla d'inversió per a impulsar el creixement blau en una àrea tecnològica, domini o cadena de valor blaus en una conca marítima específica


- Mobilitzar les associacions público-privades per a desenvolupar de dos a tres projectes llestos per a rebre inversió (s’anomenen projectes de demostració) que creïn un nou producte, servei o donin una nova solució. 


Addicionalment s'anima als projectes a posar en pràctica una o més de les següents activitats complementàries de suport a les activitats bàsiques anteriors:

- Organitzar tallers i esdeveniments de networking per al desenvolupament i refinat dels plans de treball i la creació d'associacions público-privades d'inversió conjunta en projectes de demostració

- Proporcionar suport a les associacions público-privades en termes de coaching, formació, preparació per a les rondes d'inversió, altres tipus d'assessorament i suport a la planificació financera

- Dur a terme activitats que augmentin la probabilitat d'absorció pel mercat dels projectes de demostració.

Aquesta llista d'activitats complementàries no és exhaustiva i té per objecte proporcionar orientació als sol·licitants

Tipus de destinataris o socis

L'àrea geogràfica que es cobreix és: mar del Nord, mar Bàltic, mar Negre i mar Mediterrani. Les propostes hauran d'elegir una d'aquestes conques marines.

Els Estats Membres de la Unió Europea i tercers països que es trobin en la mateixa conca marítima podran ser elegits (excloent aquells tercers països que es trobin en una situació inestable) 

Els participants han de ser entitats legals com:

- Clústers

- Organitzacions empresarials

- Autoritats nacionals o regionals

- Centres de recerca

- Agències d'innovació
 

Consorci transnacional del projecte

3 clústers o xarxa de negocis de diferents Estats Membres

Ha de ser coordinat per un Estat Membre d’una conca marina

- Possibilitat de socis addicionals

Participants actius en recerca i innovació, cooperació regional, implementació de recerca nacional o regional i estratègies d’innovació intel·ligent

 

Data límit de presentació proposta30-09-2016


Es recomana escriure el projecte en anglès

Organisme responsable

EASME
E-mail:  EASME-EMFF-calls@ec.europa.eu 
Ref. EASME/EMFF/2016/1.2.1.4
Avenue du Bourget 1
B – 1140 Brussels 

WebEnllaç web (https://ec.europa.eu/easme/en/call-proposals-blue-technology-transfer-innovative-solutions-sea-basin-economies)
Import màxim de projectes i taxa finançament

2,52 M €

Elaborat per 07-04-2016

Brussel·les

Maria Terron Puig 


islandscbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir