Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Proposta de projecte del Programa AAL : Viure bé amb demència.
Objectiu

El programa Vida Assistida i Activa (AAL) “Viure bé amb demència” pretén proveir de solucions integrades basades en les TIC per a donar suport al benestar de les persones que viuen amb demència i les seves comunitats.

L’objectiu d’aquesta proposta de projecte és donar suport innovador, transnacional i multidisciplinari a projectes col·laboratius. La proposta ha de demostrar que té un valor afegit per als diferents consumidors finals. 

Activitats a desenvolupar

La demència està fortament lligada amb l’edat. Avui en dia no s’espera l’aparició de tractaments efectius en relació a aquesta malaltia. Per això es fa palesa la necessitat de donar suport als tractaments de cura de les persones que viuran amb demència en els anys vinents.

Una prioritat dins aquest àmbit és integrar les tecnologies existents per crear solucions basades en les TIC per assegurar el benestar de les persones amb demència i les seves comunitats (familiars, cuidadors, veïns, sistemes de salut, etc.).

Les propostes han d’incloure un enfocament centrat en l’usuari final així com proves dels beneficis que té la proposta sobre els consumidors,el valor afegit, impacte sobre el mercat. 

Tipus de destinataris o socis

Consorci de 3 organitzacions independents (entitats legals) d’almenys 3 diferents estats socis de l’AAL que participen en la convocatòria de projectes. El consorci ha d’incloure almenys un soci comercial elegible, una PIME (que pot ser el soci comercial) i una organització d’usuaris finals. 

Data límit de presentació proposta30-04-2016
Organisme responsable

Es recomana contactar els punts de contacte nacionals del programa AAL abans de presentar la proposta (la llista es pot trobar a l’enllaç següent). 

Instituto de Salud Carlos III 
Ignacio Baanante
ibaanante@isciii.es
 

WebEnllaç web (http://www.aal-europe.eu)
Import màxim de projectes i taxa finançament
Elaborat per 07-04-2016

Brussel.les

Maria Estela 


healthcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir