Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Creative Startup Europe: Programa de suport a l’emprenedoria i desenvolupament de projectes culturals a Bèlgica.
Objectiu

L'objectiu general del programa és promoure el desenvolupament professional de joves espanyols residents a Bèlgica en el sector de les indústries culturals i creatives.

Activitats a desenvolupar

Els joves participants del programa, podran beneficiar-se, entre d'altres, dels següents serveis:

  • • Sessions gratuïtes d'assessorament individualitzades per a tots aquells joves que presentin el seu projecte en el marc del Programa: sssessorament en la recerca de finançament per a la realització del projecte a Bèlgica, orientació professional, identificació de socis i entitats col·laboradores, etc.
  • • Els projectes podran ser tutoritzats per persones i/o institucions d'acreditada experiència, que facilitaran el desenvolupament de projectes culturals i artístics.


Es seleccionaran aquells projectes més innovadors en l'àmbit de la cultura i indústries creatives segons els criteris següents: originalitat de la idea o projecte, potencial comercial, integració i possibilitats de desenvolupar el projecte en el paisatge cultural belga, experiència, formació i motivació dels membres participants en el projecte i impacte social i /o mediambiental del projecte així com el propòsit de diàleg del projecte entre la societat belga i l'espanyola.

Tipus de destinataris o socis

Aquest programa pretén reconèixer l'esperit emprenedor dels joves espanyols menors de 35 anys residents a Bèlgica en el sector cultural i de les indústries creatives.

Data límit de presentació proposta17-04-2016
Organisme responsable

Les candidatures hauran d’enviar-se per e-mail a l'atenció del Secretari general de la Cambra (programajovenes@e-camara.com).

WebEnllaç web (http://www.cultup.org/creative-startup-europe)
Import màxim de projectes i taxa finançament
Elaborat per 29-03-2016

Brussel.les,

Maria Estela 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir