Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria per a participar en la xarxa de regions de referència en envelliment actiu innovador
Objectiu

L’European Inovation Partnserhip on Active and Healthy Ageing, creada per la Comissió Europea en el marc de la estratègia de la Unió per a la Innovació, obre el termini per presentar candidatures per formar part a la xarxa de regions de referència.

Activitats a desenvolupar

La iniciativa està destinada a aquelles regions que hagin desenvolupat estratègies innovadores i punteres en el marc del envelliment actiu i que serveixin com a exemple de bones pràctiques a altres regions. Amb aquesta convocatòria es pretén que aquesta xarxa de regions pioneres estableixin llaços forts entre elles i col.laborin de manera transfronterera en la consolidació i construcció de pràctiques innovadores en el àmbit de l’envelliment actiu.

Els criteris d'avaluació per als llocs de referència a la convocatòria de 2016 tendran en compte els següents temes:

  1. Preparació política, organitzativa, tecnològica i financera
  2. Compartir coneixement i recursos per a la innovació
  3. Contribuir a la cooperació europea
  4. Difondre l'enfocament triple win
  5. Demostració i expansió de la innovació
Tipus de destinataris o socis

Poden participar entitats regionals, associacions de professionals de la salut/socials, fideïcomisos d'hospital, o entitats privades que treballen en la European Innovation Partnership sobre temes d’envelliment actiu (llista no exhaustiva)

Data límit de presentació proposta15-04-2016
Organisme responsable

EC-EIP-AHA@ec.europa.eu

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/research/innovation-union/pdf/active-healthy-ageing/2016_call_rs.pdf#view=fit&pagemode=none)
Import màxim de projectes i taxa finançament
Elaborat per 02-02-2016

Brussel·les

Maria Estela


healthcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir