Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Programa de finançament per a promoure l’ocupació dels joves: El teu primer treball EURES. (VP/2015/006)
Objectiu

A través del Programa Europeu per a l'ocupació i d’innovació social EaSI la Comissió finança aquelles accions innovadores destinades a promoure una ocupació de qualitat i sostenible. Concretament, el programa “El teu primer treball Eures” vol impulsar la mobilitat geogràfica dels treballadors joves i incrementar les oportunitats d’ocupació transfronterera.

Activitats a desenvolupar

La present convocatòria de propostes té com a objectiu donar suport als projectes que contribueixin a cobrir amb mà d’obra jove els llocs de feina més difícils d’ocupar mitjançant serveis integrals de suport a la mobilitat als països de la UE, Islàndia i Noruega. La proposta ha d’estar centrada en col.locacions a llocs de feina (obligatòria) i també en un, com a mínim, dels següents tipus de col.locació:

  • Períodes de pràctiques
  • Formació d’aprenent

Els organismes que presentin projectes al marc de la present convocatòria han d’assegurar-se de que el seu projecte està destinat a donar suport i finançar els següents grups:

  • Joves (de 18 a 35 anys d’edat) que estiguin disposats a torbar feina o un període de pràctiques o aprenentatge i de traslladar-se a un a un altre Estat membre.
  • Empresaris i pimes, en particular quan aquests proporcionin un programa d’integració per a treballadors mòbils joves, becaris o aprenents.
Tipus de destinataris o socis

Les organitzacions sol.licitants principals i les co-sol·licitants hauran de ser:

  • Persones jurídiques constituïdes legalment a un dels Estats membres de la UE, Islàndia i Noruega.
  • Oficines nacionals de coordinació de EURES que formin part d’organitzacions que tenen com a missió principal garantir la prestació de serveis d’ocupació i col.locació. 
Data límit de presentació proposta18-03-2016
Organisme responsable
WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=629&langId=en&callId=468&furtherCalls=yes) - empl-vp-2015-006ec.europa.eu
Import màxim de projectes i taxa finançament

La quantitat destinada és de 6 000 000 EUR. La contribució financera de la UE no supera el 95% del total dels costs subvencionables de les activitats proposades.  

Elaborat per 29-01-2016

Brussel.les

Maria Estela


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir