Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Oberta la convocatòria de projectes en el marc d'una Política Marítima Integrada al Mediterrani (EASME/EMFF/2015/1.2.1.7)
Objectiu

L'Agència Executiva per a les petites i mitjanes empreses (EASME) de la Comissió Europea ha oberta una convocatòria per finançar accions en el marc de l'expansió de polítiques marítimes integrades al Mar Negre i a la Mediterrània. (EASME/EMFF/2015/1.2.1.7)

Aquesta convocatòria és resultat de les mesures adoptades per la Comissió Europea com el Llibre Blau, la Política Integrada Marítima i l'Estratègia de Creixement Blau. Un dels objectius és treballar en aquest sentit mitjançant la cooperació transnacional de plataformes transectorials relacionades amb el mitjà marítim.

Activitats a desenvolupar

Les accions han de cobrir els següents objectius:

- Consorcis d'entitats i stakeholders públics i privats arreu del Mar Negre i/o del Mediterrani per assolir reptes comuns mitjançant la integració d'actors marítims a àrees com el medi ambient, el turisme costaner i marítim, transport marítim, negocis i desenvolupament professional.

- Promoure xarxes de treball entre clústers empresarials del Mar Negre i/o del Mediterrani. Iniciatives enfocades en la recerca i la innovació i el desenvolupament professional i empresarial basats en polítiques de creixement blau.

Les accions hauran de tenir una durada de 24 mesos.

Tipus de destinataris o socis
Data límit de presentació proposta26-11-2015

El termini de recepció de sol·licituts acaba el 26 de Novembre de 2015 a les 16:00 (Hora de Brussel·les)

Organisme responsable

EASME-EMFFcalls@ec.europa.eu

WebEnllaç web (https://ec.europa.eu/easme/en/call-proposals-projects-context-integrated-maritime-policy-black-sea-andor-mediterranean-sea-regions) - EASME-EMFFcallsec.europa.eu
Import màxim de projectes i taxa finançament

El pressupost total del programa és de 569.000€ i està previst finançar entre 2 i 4 propostes.

Elaborat per 11-09-2015

Brussel·les

Beatriz Marín 


islandscbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir